dilluns, 16 d’abril del 2012

REIVINDICACIONS DE L'INSTITUT SANT QUIRZE CONTRA LES RETALLADES EDUCATIVES AUTONÒMIQUES


NOTA DE PREMSA
REIVINDICACIONS DE L'INSTITUT SANT QUIRZE CONTRA LES RETALLADES EDUCATIVES AUTONÒMIQUES
El proper 18 d’abril l'Institut de Sant Quirze del Vallès, fent-se ressò d’una iniciativa sorgida al si de les ampes del Vallès, recollida per l'AMPA del nostre institut i en el si del claustre,  organitzarà una sortida reivindicativa en defensa de la qualitat de l’escola pública i per protestar contra les retallades a l’ensenyament públic, a la qual també vosaltres hi sou convidats.
Professors, pares, mares i alumnes (que duguin autorització)  faran una "marxa groga" des de l’institut fins al parc de Les Morisques, on es farà una concentració i es llegirà un manifest. Se sortirà de l’institut cap a les 11 del matí i  acabarem  la concentració al migdia.
Amb aquesta caminada-concentració, la comunitat educativa de l'Institut Sant Quirze se suma als actes que es duran a terme durant tot el mateix dia en diferents pobles i ciutats del Vallès. Hi ha prevista una concentració de les mateixes característiques al Parc Catalunya de Sabadell i un dinar popular al centre de Terrassa, per posar alguns exemples.
La marxa de l'Institut de Sant Quirze farà el següent recorregut: c. Bages, ronda Arraona, c. Pintor Vila Puig, Pl. de la Vila, Pl. Anselm Clavé, av. Pau Casals, c. Sant Jaume, rambla Lluís Companys, Parc de les Morisques. A l'amfiteatre del parc es llegirà el manifest i després tornarem a l'institut seguint el mateix recorregut a l'inrevés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada